NOT KNOWN FACTS ABOUT הרמת סינוס

Not known Facts About הרמת סינוס

Not known Facts About הרמת סינוס

Blog Article

ניתוח זה נקרא הרמת סינוס פתוחה או סגורה. פעולה ניתוחית זו היא ההתערבות הכירורגית הנפוצה ביותר כיום לצורכי בניית עצם לגובה לשם התקנת שתלים דנטליים.

מידת שביעות הרצון של הכקוחוה מטטור חברת הביטוח בפצשת ובבקטות שירות שירות אריה

הניתוח להרמת סינוס היא לא כל כך מסובכת ולרוב היא גם ללא סיכונים מיותרים כך שאין באמת מקום לחשוש או להתלבט.

שימוש בפורטל אינו מחליף את אחריות המשתמש והגולש לקבלת ייעוץ על ידי גורם רפואי מוסמך ובכפוף לתנאי השימוש בפורטל.

קשה מאוד לקבוע נתונים חד משמעיים בכל הקשור אל אחוזי ההצלחה של טיפול הרמת סינוס, בכל זאת ישנם פרמטרים רבים אשר יש להתייחס אליהם על מנת לקבוע נתונים אלה.

שלבי הניתוח מתבצעים כך: תחילה חותכים את רקמת החניכיים שנמצאת ליד השיניים הטוחנות וליד הטוחנות הקדמיות. לאחר מכן, מרימים את הרקמות וחושפים למעשה את העצם. תהליך זה משאיר באותה עצם חלל קטן שלתוכו תושתל העצם החדשה.

לפניכם סקירה אודות התהליך של הרמת סינוס, בין היתר נפרט איך הרמת הסינוס תורמת לביצוע מוצלח של השתלת שיניים, אלו סוגי הרמת סינוס יש, איך מבוצע ההליך הכירורגי של הרמת סינוס, מהלך ההחלמה ממנו, אלו למד עוד אלטרנטיבות יש להרמת סינוס ועוד. 

כאמור, הרמת סינוס היא הליך כירורגי שניתן לבצע כדי לתקן מצב של חוסר במסת עצם בלסת העליונה וכך ליצור מצב בו ניתן לקבע בלסת שתלים דנטליים אליהם תחוברנה שיניים מלאכותיות במקום שיניים טבעיות שאבדו (בין אם מפני שנשרו או אם הן נעקרו בכוונה על מנת להחליף אותן בשיניים מלאכותיות).

שלב השיקום (התקנת המבנים והכתרים), יבוצע ע"י רופא השיניים הכללי, שישה חודשים לאחר התקנת השתלים.

ניתוח הרמת סינוס נחשב הליך זעיר כירורגי בטוח ובעל אחוזי הצלחה גבוהים מאוד. החלמה מהרמת סינוס בשיטה פתוחה תארך זמן רב יותר מהחלמה מהרמת סינוס סגורה.

לאחר הרמת סינוס קיימת גם אפשרות לסינוסיטיס מקסילארי חריף, המתבטא בדלקת זמנית של הממברנות באף ובסינוסים. מצב זה מקשה על ניקוז הריר מהאף.

מומלץ להימנע מכל מאמץ באזור הניתוח כגון ניפוח בלונים, נגינה על כלי נשיפה, שתיה בקשית וכיו"ב.

לאחר ביצוע השתלים בדרך כלל מחכים כששה חודשי המתנה. לאחר מכן אם העצם החלימה והשתלים נקלטו היטב, אפשר להתחיל בשיקום על-גבי השתלים.

המטופלים יקבלו "פרה-מדיקציה" תרופתית מתאימה, שעשויה למתן את תופעות הלוואי, אך לרוב מופיעות נפיחויות ובצקת מתחת לעיין של המנותח, אשר מלוות באי נוחות כמספר ימים.

Report this page